Companii

Ioan Teslaru din Bacău face afaceri de 620 mil. lei cu o fabrică de plasă sudată

Ioan Teslaru din Bacău face afaceri de 620 mil. lei cu o...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.05.2019, 00:07 2880

InterTransCom deţine o fabrică de plasă sudată în Buhuşi şi dispune şi de o flotă auto proprie.

InterTransCom Impex, o companie din Bacău, producătoare de plasă sudată, şi-a majorat afacerile cu 33% în 2018 şi a sărit pentru prima dată de 600 mil. lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Rezultatul s-a situat astfel la 620 mil. lei. Tot în 2018, profitul companiei a urcat la aproape 28 mil. lei, la un număr mediu de 183 de angajaţi.

Datele de la Finanţe, centralizate de ZF, relevă o creştere semnificativă a afacerilor InterTransCom Impex, într-un timp foarte scurt, businessul majorându-se de şase ori în interval de şase ani (perioada 2013-2018).

Compania din Buhuşi este deţinută integral de antreprenorul Ioan Teslaru, în vârstă de 51 de ani, după cum arată datele de la Registrul Comerţului.

InterTransCom deţine o fabrică de plasă sudată în Buhuşi şi dispune şi de o flotă auto proprie, formată din camioane, punând la dispoziţie servicii de încărcare şi descărcare auto şi feroviară, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Compania comercializează plasă sudată, panouri din sârmă de oţel, oţel beton şi sârmă.

Cu rezultatul din 2018, InterTransCom se înscrie pe lista scurtă a companiilor antreprenoriale care au sărit de jumătate de miliard de lei. În România, în 2017, erau doar 34 de companii controlate de antreprenori care au ajuns la pragul de vânzări de cel puţin 500 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO