Companii

JYSK deschide magazin la Sinaia şi ajunge la 141 de unităţi pe piaţa locală

JYSK deschide magazin la Sinaia şi ajunge la 141 de...

Autor: Laurentiu Cotu

25.04.2024, 19:30 105

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă planurile de expansiune în România şi inaugurează joi, 25 aprilie, un magazin în Sinaia, ajungând astfel la o reţea de 141 de unităţi în ţară.

Noul magazin are o suprafaţă de totală de 1.350 mp şi este amplasat în incinta Sinaia Plaza, singurul centru comercial de pe Valea Prahovei, recent construit în nordul staţiunii.

„Lucrăm de mult timp la pregătirea magazinului din Sinaia şi suntem bucuroşi că a venit momentul inaugurării. (…) Până acum nu aveam niciun magazin între Braşov şi Câmpina, iar clienţii de pe Valea Prahovei trebuiau să meargă într-unul dintre aceste oraşe dacă voiau să vadă produsele JYSK într-un magazin fizic. Pentru că este o zonă turistică importantă, vom pune accent aici şi pe vânzările Business to Business, avem un departament dedicat clienţilor persoane juridice care facilitează achiziţiile B2B şi care poate livra într-un timp scurt cantităţi mari“, a declarat Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO