Companii

Litoralul românesc, invadat de alge

Litoralul românesc, invadat de alge

Autor: Mediafax

19.07.2011, 16:48 828

Peste 5.200 de tone de alge au fost strânse, luna aceasta, de peplaje de către lucrătorii Administraţiei Bazinale de ApăDobrogea-Litoral (ABADL), cea mai mare cantitate provenind din zonaCazino - Victory din staţiunea Mamaia.

Potrivit responsabilului de comunicare al ABADL, Cătălin Anton,Sistemul de Gospodărire al Apelor Constanţa a intervenit în zonaCazino - Victory, aflată în centrul staţiunii Mamaia, pentru astrânge algele de pe unele sectoare de plajă.

"Numai aseară (luni seară - n.r.), angajaţii ABADL au colectatde pe plaje 816 tone de alge, în special de pe unele sectoare dinstaţiunea Mamaia", a afirmat Cătălin Anton.

El a mai spus că în această lună au fost colectate de pe plajelede pe litoral aproximativ 5.200 de tone de alge, iar cantitateacare a fost strânsă de la începutul anului a depăşit 13.500 detone.

Responsabilul de comunicare al Administraţiei Bazinale de Apă aprecizat că ABADL a stabilit trei zone de intervenţie, respectivNăvodari - Mamaia - Constanţa, Eforie - Costineşti şi Olimp - VamaVeche, şi va asigura în permanenţă personal pentru control şiintervenţie, inclusiv în zilele de weekend. Citiţi mai mult desprelitoralul românesc, invadat de alge pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO