Companii

Mirela Cojocaru, şefa hotelului Cişmigiu din Capitală: Avem în plan o renovare completă a hotelului, la finalul anului se fac zece ani de când suntem pe piaţă. Hotelul estimează că va închide anul cu afaceri de 1,5 milioane de euro.

Mirela Cojocaru, şefa hotelului Cişmigiu din Capitală:...

Autor: Mirabela Tiron

02.11.2022, 16:45 170

♦ Rezultatele din septembrie şi octombrie au fost chiar peste cele din lunile anului 2019, am avut 90% grad de ocupare

Hotelul de patru stele Cişmigiu din Bucureşti, una din clădirile monument ale ora­şului, controlată de spaniolii de la Hercesa, a operat în septembrie şi octombrie la un grad de ocupare mediu de 89-90% şi a înregistrat rezultate chiar şi peste cele din lunile similare ale anului 2019, potrivit oficialilor companiei.

„Au fost luni foarte bune septembrie şi octombrie, mult peste aşteptările noastre, chiar şi peste nivelul din 2019. Evenimentele care s-au organizat în Bucureşti, în special conferinţa Plenipotenţiarilor Uniunii Inter­na­ţionale a Telecomunicaţiilor, ne-au adus mulţi clienţi, am avut un grad de ocupare mediu de 90% în septembrie şi de 89% în octombrie. Începem noiembrie cu 55% grad de ocupare asigurat deja“, a declarat pentru ZF Mirela Cojocaru, directorul general al hotelului Cişmigiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO