Companii

O ruină din centrul vechi transformată într-un hotel de lux. Galerie FOTO

O ruină din centrul vechi transformată într-un hotel de lux

Proprietarii lituanieni ai hotelului aşteaptă venituri de 1,2 milioane de euro în primul an de funcţionare

Autor: Mirabela Tiron

27.06.2012, 00:06 9448

Lituanienii de la Europa Group, dezvoltatorul ho­telului de patru stele Europa Royale din zona Unirii din Bucu­reşti, au finalizat proiectul de 12 mil. euro la circa şase ani de la achiziţia clădirii istorice situate lângă Hanul lui Manuc.

După ce au reconstruit şi modernizat clădirea, pro­prietarii hotelului aşteaptă venituri de 1,2 milioane de euro în primul an de funcţionare.

"Ne aşteptăm ca aproximativ 85% din veniturile totale să fie aduse de cazare, iar restul de conferinţe. Mi­zăm pe zona în care este amplasat hotelul, care va atrage atât clienţi corporate, cât şi turişti", a declarat Andreea Rada, marke­ting manager al hotelului Europa Royale.

Clădirea istorică în care operează hotelul are cinci etaje, în care au fost amenajate 92 de camere, un restau­rant şi două săli de conferinţe. Tariful de rezervare al unei camere standard duble este de 90 de euro pe noapte, preţ care include şi micul dejun.

În prezent în zona Pieţei Unirii, pe lângă hotelul litua­nienilor, operează hotelul Horoscop, hotelul Royal (con­trolat de doi oameni de afaceri din Tulcea) şi unitatea de patru stele NH (scoasă la vânzare).

Citeşte materialul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO