Companii

Povestea ardeleanului care s-a îmbogăţit după ce a făcut 50.000 de modele de blugi

Povestea ardeleanului care s-a îmbogăţit după ce a...

Autor: Mirabela Tiron

23.04.2013, 18:34 3674

Concurează cu branduri internaţionale de haine, însă rezistă pe piaţă datorită articolelor vestimentare personalizate pe care le produce. Afacerea nu îi mai merge ca în anii de boom economic, dar s-a adaptat situaţiei de criză şi continuă să facă haine în atelierul pe care îl are în bucureşti. Din dorinţa de a se diferenţia de ceilalţi şi prin aspectul vestimentar, Ştefan Muscă, 40 de ani, din Alba Iulia a început să deseneze haine acum 15 ani. Acum vinde îmbrăcăminte sub două branduri, numele lui şi New Funky Fashion, printre clienţii lui numărându-se cântăreţi români şi prezentatori TV.

CÂND PUR ŞI SIMPLU TE SIMŢI ALTFEL DECÂT CEL CARE STĂ LÂNGĂ TINE ÎNTR-UN CLUB ŞI POARTĂ ACELAŞI MODEL DE BLUGI, simţi nevoia să exprimi asta prin felul în care arăţi, în felul în care te îmbraci, în tot ceea ce spui despre tine. Iar dacă nu ai prea multe opţiuni, îţi creezi singur diferenţierea„, spune designerul vestimentar Ştefan Muscă, adăugând că primele modele de haine le-a creat pentru el şi prietena lui pentru a se diferenţia de ceilalţi atunci când merge în club.

Citiţi povestea ardeleanului care s-a îmbogăţit după ce a făcut 50.000 de modele de blugi pe businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO