Companii

Prefabricate Vest isi mareste cu 30% capacitatile de productie

15.08.2007, 19:02 33

Producatorul de materiale de constructii Prefabricate Vest Bucuresti, controlat de omul de afaceri Liviu Tudor, va investi circa 6 mil. euro pentru extinderea cu circa 30% a capacitatilor de productie a blocurilor de BCA, pana la 420.000 de metri cub anual.
Compania a decis sa investeasca in extinderea productiei, deoarece capacitatea actuala este insuficienta comparativ cu cererea de BCA de pe piata, iar vanzarile acopera in fiecare luna stocul existent. Potrivit reprezentantilor companiei, produsele din BCA au cea mai mare ponderea in totalul vanzarilor si estimeaza ca in urma acestei investitii cifra de afaceri a firmei va creste cu circa 30%.
Anul trecut, compania a finalizat un program de investitii de 15 mil. euro, din care 10 mil. euro pentru incheierea constructiei fabricii de pavaje, cu o capacitate anuala de 1,8 milioane de metri patrati, diferenta reprezentand investitii pentru ameliorarea calitatii produselor din BCA. Cele doua fabrici sunt automatizate integral, valoarea softului utilizat pentru realizarea BCA fiind evaluat la circa 3 mil. euro.
Produsele din BCA sunt distribuite printr-o retea de peste 500 de puncte de vanzare la nivel national.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO