Companii

Răzvan Pîrjol va prelua din 2024 conducerea companiei Turism Felix, care administrează cinci hoteluri în staţiunea Băile Felix, poziţie ocupată înainte de Florin Serac

Răzvan Pîrjol va prelua din 2024 conducerea companiei...

Autor: Miruna Diaconu

11.12.2023, 17:59 853

Răzvan Pîrjol va prelua conducerea companiei Turism Felix, care administrează cinci hoteluri în staţiunea Băilea Felix, poziţie ocupată înainte de Florin Serac, care a ocupat poziţia de director general al companiei încă din 2005, a anunţat compania la Bursa de Valori Bucureşti. 

„Se numeşte dl. Pîrjol Emil-Răzvan, în funcţia de Director General al societăţii începând cu dată de 01.05.2024 până în dată de 30.12.2027. Din data de 01.01.2024 până în data de 30.04.2024, domnul Pîrjol va ocupa funcţia de Director General Adjunct al societăţii Turism Felix S.A. Se numeşte doamna Chefneux Alina-Maria în funcţia de director general adjunct începând cu data de 01.05.2024 până în data de 30.04.2028. Reamintim că mandatul domnului director general Florian Serac se va încheia la data de 01.05.2024”, se arată la BVB.

Răzvan Pîrjol spune că lunile în care va fi director general adjunct vor reprezenta o perioadă de acomodare şi de înţelegere a procedurilor şi modului de funcţionare a companiei.

„Va exista o perioadă de înţelegere, a unor proceduri, a unor relaţii cu comunitatea de business. Aceste luni de sunt utile pentru a înţelege mecanisme, modul în care a funcţionat”, spune Răzvan Pîrjol.

Răzvan Pîrjol a fost Chief Business Development Officer al grupului educaţional elveţian Winsedswiss începând cu 2021. 

Înainte de a ocupa această funcţie, Răzvan Pîrjol a fost secretar de stat stat coordonator al domeniilor turism, comerţ exterior şi investiţii străine în cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA).

Planurile lui Răzvan Pîrjol sunt de a creşte compania şi de a miza mai mult şi pe partea de wellbeing, pe lângă zona medicală şi de prevenţie a hotelurilor balneare din portofoliului Turism Felix.

„Un alt scop al venirii noastre este corporatizarea procedurilor de lucru din cadrul companiei. Vor fi luate în calcul, pe viitor, şi posibile afilieri la brandurile internaţionale a hotelurilor din cadrul companiei”, mai spune Pîrjol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO