Retail&Agrobusiness

Acţionarii Bergenbier i-au prelungit cu patru ani mandatul directorului general

Lucian Ghinea, director general al Bergenbier

Lucian Ghinea, director general al Bergenbier

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.12.2016, 00:04 434
Bergenbier, al treilea mare pro­du­cător de pe plan local, i-a prelungit cu patru ani mandatul de preşedinte al Con­siliului de Administraţie şi director ge­neral lui Lucian Ghinea, managerul care a condus compania în ultimii patru ani, conform datelor din Monitorul Oficial.
 
El lucrează în cadrul grupului Molson Coors, din care face parte Bergenbier, de circa 15 ani, cu o pauză de un şi jumătate în pe­rioada 2008-2009. Ghi­nea a venit la con­du­cerea com­pa­niei în anul 2012, înlo­cuindu-l pe Jens Hoesel .
 
Managerul a ocupat mai multe funcţii în cadrul com­paniei de-a lun­gul timpului, ultima fiind cea de financial controller în cadrul Molson Coors Central Europe (fostul StarBev).
 
Astfel, Lucian Ghinea rămâne unul dintre managerii care au stat cel mai mult la conducerea producătorului berilor Bergenbier şi Noroc, ceea ce arată că businessul companiei s-a stabilizat după un şir lung de schimbări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO