Lidl construieşte un centru logistic lângă Roman pentru a aproviziona 50 de magazine din estul ţării

14 nov 2017 Autor: Roxana RosuRetailerul cu profil de discount Lidl, al treilea cel mai mare jucător din comerţul alimentar după valoarea vânzărilor, construieşte al cincilea centru logistic din România, în localitatea Cordun, în apropierea oraşului Roman, noul depozit urmând să asigure aprovizionarea reţelei din zona Moldovei.
 
Compania are depozite şi în Chiajna, Nedelea (lângă Ploieşti), Iernut (lângă Tg. Mureş) şi Lugoj, centru deschis anul trecut după investiţii de circa 20 milioane euro.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

 
Cuvinte cheie:
Lidl
, roman
, construire
, aprovizionare
, magazine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide