Retail&Agrobusiness

Ziaja, cel mai mare producător polonez de cosmetice: Suntem prezenţi în 700 de magazine şi farmacii din România

Ziaja, cel mai mare producător polonez de cosmetice: Suntem prezenţi în 700 de magazine şi farmacii din România

Compania Ziaja a fost fondată în 1989, în iunie, imediat după căderea comunismului, însă a început producţia în ianuarie 1990. Fondatorul Zenon Ziaja şi soţia sa Aleksandra sunt de profesie farmacişti.

Autor: Cristina Roşca

16.09.2019, 17:35 297

♦ România a intrat anul trecut pentru prima dată în top 15 pieţe de export pentru compania poloneză Ziaja ♦ Produsele sunt disponibile în comerţul tradiţional, în reţeaua dm drogerie markt care numără circa 100 de magazine în România şi în farmaciile locale printre care Polisano şi Farmacia Tei ♦ Următoarele pe listă sunt reţelele Catena şi Belladonna.

Compania poloneză Ziaja, fondată în 1989 de familia de farmacişti cu acelaşi nume, a început să livreze cosmetice în România în urmă cu aproape un deceniu. Articolele de îngrijire a pielii, a părului sau a corpului sunt distribuite pe plan local de partenerul Face Bucharest Distribution. Compania, care se ocupă doar de distribuţia Ziaja, conform datelor ZF, a obţinut afaceri de 2 mil. lei (420.000 de euro) anul trecut, plus 33% faţă de 2017.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO