Companii

Reţeaua Arcadia din Iaşi, cel mai mare operator medical din zona Moldovei, deţinută de familia Fiterman, vrea să se extindă şi în zona veterinară: „Vom lansa în scurt timp un spital dedicat sănătăţii animalelor“

Arcadia - Spitale şi Centre Medicale este pe locul opt în topul celor mai mari jucători după cifra de afaceri din 2022, fiind şi cel mai mare operator privat din regiunea Moldovei.

Arcadia - Spitale şi Centre Medicale este pe locul opt în topul celor mai mari jucători după cifra de afaceri din 2022, fiind şi cel mai mare operator privat din regiunea Moldovei.

Autor: Georgiana Mihalache

22.06.2023, 19:00 145

♦ Entităţile care formează grupul Arcadia (spitale şi centre medicale) au generat în 2022 afaceri de 175,5 mil. lei, în creştere cu 17% faţă de anul anterior ♦ În 2022, Arcadia a inaugurat şi un spital de recuperare după o investiţie de peste 20 mil. euro.

Brandul Arcadia ur­mea­ză să îşi extindă acoperi­rea şi în zona veterinară, având în plan să deschidă un spital dedicat animalelor. Inves­tiţiile continuă şi în zona de spitale şi centre medicale, având bugetate 15 mil. euro pentru dezvoltare în 2023.

„Continuăm să investim în Spitalul de Recuperare Medica­lă Arcadia, care împlineşte un an de la lansare, dar şi întreaga Reţea Medicală Arcadia. Spitalul de Recuperare Me­dicală Arcadia este un proiect unic în Europa, un rezultat al unei analize şi strategii atent gândite, un proiect în care am investit deja peste 20 de milioane de euro. Ne extindem serviciile medicale şi în zo­na veterinară şi vom lansa în scurt timp un spital dedicat sănătăţii animalelor“, au transmis reprezentanţii Arcadia pentru anuarul Cei mai mari jucători din economie.

De altfel, reţeaua de spitale şi centre medicale dezvoltată de familia Fiterman în Iaşi este pe locul opt în topul celor mai mari jucători după cifra de afaceri din 2022. Arcadia este cel mai mare operator privat din regiunea Moldovei, iar până în prezent s-a dezvoltat doar la nivelul judeţului Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO