Companii

Simion Tehnoconstruct, o companie de construcţii din Botoşani, face afaceri de 238 mil. lei ridicând proiecte finanţate prin CNI

Portofoliul de lucrări al companiei Simion Tehnoconstruct cuprinde săli de sport, baze sportive, spitale, sedii de poliţie, creşe, consolidări de drumuri şi versanţi, cămine studenţeşti, judecătorii şi cămine culturale.

Portofoliul de lucrări al companiei Simion Tehnoconstruct cuprinde săli de sport, baze sportive, spitale, sedii de poliţie, creşe, consolidări de drumuri şi versanţi, cămine studenţeşti, judecătorii şi cămine culturale.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.12.2023, 17:20 381

♦ Portofoliul de lucrări al companiei Simion Tehnoconstruct cuprinde săli de sport, baze sportive, spitale, sedii de poliţie, creşe, consolidări de drumuri şi versanţi, cămine studenţeşti, judecătorii şi cămine culturale ♦ Simion Tehnoconstruct a semnat anul trecut contractul pentru realizarea celui mai mare cămin studenţesc din România, la Suceava, cu o capacitate de peste 800 de locuri de cazare.

Simion Tehno­con­struct, o com­panie de construcţii din Botoşani, face afaceri de 238 de milioane de lei din lucrări de edificare a bazelor sportive, a spitalelor, a creşe­lor, dar şi din infra­structură. Compa­nia a ajuns la acest rezultat după ce şi-a majorat cu 173% cifra de afaceri din 2022 com­parativ cu anul precedent, profitul crescând şi el exponenţial, de la doar 2,6 milioane de lei în 2021 la 18,5 milioane de lei anul trecut. Simion Tehnoconstruct a avut în 2022 un număr mediu de 74 de angajaţi, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Constructorul botoşănean este deţinut în proporţii egale, conform Termene.ro, de doi asociaţi – Elisei Bidu şi Viorel Simion. Cei doi mai sunt asociaţi şi în compania Ervconst Group Invest, cu activitate tot în construcţii, iar Elisei Bidu mai deţine un business în domeniul turismului, prin firma Bucovina Wegloo Retreat. Reprezentanţii Simion Tehnoconstruct nu au răspuns solicitării ZF cu privire la evoluţia businessului, planurile de dezvoltare şi proiectele în derulare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO