Companii

Sunteţi o companie tânără care caută finanţare? Atunci intraţi în competiţia Romanian Business Accelerator

Sunteţi o companie tânără care caută finanţare? Atunci intraţi în competiţia Romanian Business Accelerator
05.10.2012, 12:28 1602

Asociatia Romanian Business Accelerator, prin presedintele acesteia, Marian Dusan(foto), anunta debutul proiectului "Companiile cauta Angel Investors". In perioada 10-30 octombrie 2012, companiile care sunt in cautare de capital pentru dezvoltatea afacerii si antreprenorii beneficiaza de consultanta si analiza oportunitatilor de finantare gratuite.

Romanian Business Accelerator va ajuta companiile care necesita fonduri sa intre in legatura cu investitorii doritori sa plaseze capital.

Toti cei interesati sunt invitati sa aplice trimitand pe adresa de e-mail a organizatiei roaccelerator@gmail.com o copie a certificatului de inregistrare (CUI) si o copie dupa buletinul sau cartea de identitate a reprezentantului companiei care doreste sa atraga investitii. Ulterior, reprezentatii companiilor participante vor fi invitati la o discutie pentru stabilirea modalitatilor prin care acestea pot beneficia de investitii.

Romanian Business Accelerator este o organizatie ce isi propune sa contribuie activ la imbunatatirea mediului de afaceri din Romania. Misiunea asociatiei este de a pune laolalta antreprenori, investitori, politicieni, societate civila, cu scopul de a reporni motorul economiei romanesti si de a scoate in evidenta modele de succes din businessul autohton.

Mai multe detalii gasiti pe Roaccelerator.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24