Companii

Tranzacţie între două platforme de analiză a companiilor: Termene.ro, deţinută de Adrian Dragomir, a cumpărat Confidas.ro de la antreprenorul Eduard Burghelia, în vârstă de 25 de ani

Tranzacţie între două platforme de analiză a...

Achiziţia Confidas.ro face parte dintr-un plan mai amplu de extindere a Termene.ro, început în urmă cu trei ani şi care implică o investiţie de peste 5 milioane de euro „Dacă până acum aveam 130.000 de utilizatori, în acest moment ne-am extins baza cu încă 20.000 de utilizatori“, spune Adrian Dragomir, fondatorul Termene.ro ♦ „Nu spun «nu» niciunei viitoare oportunităţi. Dacă voi lansa un nou business, cel mai probabil va fi tot în zona de tehnologie, dar nu am încă nicio idee“, spune Eduard Burghelia, fondatorul Confidas.ro.

Platforma Termene.ro, care inte­grează date analizate în profun­zime despre companii, a cumpă­rat Confidas.ro, un business cu obiect de activitate similar. În urma acestei tranzacţii, Termene.ro va deveni o platformă completă şi îşi va extinde baza de utilizatori.

„Vom avea o platformă integrată, Termene.ro, iar clienţii Confidas.ro vor migra spre noul site. Confidas.ro rămâne ca domeniu de internet şi ca site cu datele pu­blice existente, dar nu va mai exista opţiu­nea de logare în cont. În aprilie vom lansa noua platformă, dezvoltată cu tehnologii de inte­ligenţă artificială şi de tip machine learning“, spune Adrian Dragomir, fonda­torul Termene.ro.

Achiziţia Confidas.ro face parte dintr-un plan mai amplu de extindere, început în urmă cu trei ani şi care implică o investiţie de peste 5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO