Bănci și Asigurări

Instant Factoring şi Confidas încheie un parteneriat care ajută antreprenorii să afle informaţii financiare despre partenerii de business şi să îşi încaseze facturile mai repede

Instant Factoring şi Confidas încheie un parteneriat...

Autor: Roxana Rosu

13.10.2022, 11:18 222

Instant Factoring, fintech-ul românesc dedicat finanţării IMM-urilor, şi Confidas, platforma prin care antreprenorii din România pot verifica informaţii despre partenerii lor de afaceri, au stabilit un parteneriat prin care clienţii pot obţine informaţiile financiare dorite, dar şi acces la o soluţie de finanţare online.

Antreprenorii au comision zero la prima cerere de finanţare înregistrată în platforma Instant Factoring, pentru facturi în limita a 20.000 lei, şi acces gratuit timp de un an la abonamentul Confidas IMM, în valoare de 699 lei.

“Acest parteneriat a venit natural, din dorinţa fundamentală a Instant Factoring de a ajuta antreprenorii să crească şi să îşi dezvolte afacerile. Comisionul 0 la prima factură încărcată în contul de pe platforma Instant Factoring şi abonamentul gratuit Confidas IMM oferă antreprenorilor aflaţi la început de drum un sprijin prin a vedea dacă aceste instrumente le sunt folositoare, în aşa fel încât ei să se poată concentra pe ceea ce este cu adevărat important: creşterea afacerii lor. Traversăm o perioadă complicată din punct de vedere economic şi cred cu tărie că orice ajutor pe care îl putem oferi antreprenorilor va avea un impact real asupra vieţii noastre, a tuturor”, a declarat Cristian Ionescu, CEO Instant Factoring.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO