Urmează conferinţa „Branduri româneşti“ la Constanţa. Topul celor mai profitabile afaceri din judeţul Constanţa: clubul de fotbal al lui Gheorghe Hagi a intrat în primele 20 de firme după profit net

joi, 00:05 Autor: Mădălina Panaete

Cea mai profitabilă companie din judeţul Constanţa a fost anul trecut Rompetrol Rafinare, care este de altfel şi cea mai mare societate şi cel mai mare exportator din judeţ , arată o analiză a ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

ZF a început o serie de articole dedicate businessurilor din Constanţa, acolo unde va organiza joi,  20 septembrie, conferinţa „Branduri româneşti”, eveniment realizat cu sprijinul Raiffeisen Bank România. Aceasta este a treia oprire a seriei de evenimente, după Iaşi şi Cluj-Napoca. După conferinţa din Constanţa va urma un eveniment similar în Capitală. În judeţul Constanţa majoritatea companiilor mari activează în domenii care au legătură cu activitatea maritimă, fie oferă servicii transporatorilor sau construiesc nave, fie şi-au făcut sedii aici pentru a transporta mărfurile mai rapid prin portul Constanţa. Surpriza din top 20 cele mai mari profituri vine de la Fotbal Club Viitorul, compania prin care Gheorghe Hagi deţine clubul Viitorul, unul dintre cele mai mari din Liga 1. Fotbal Club Viitorul s-a clasat anul trecut pe locul 15 în topul celor mai mari câştiguri, cu un profit brut de peste 16 milioane de lei. Compania are un profit brut mai mare decât o altă companie românească, Brise Group, una dintre cele mai mari din judeţ.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.09.2018

 
Cuvinte cheie:
conferinta
, „Branduri romanesti“
, Constanta
, afaceri
, clubul de fotbal
, Gheorghe Hagi
, business
, rompetrol rafinare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide