Companii

Urmează videoconferinţa ZF HR Trends 2020, 25 martie. Angajaţii şi angajatorii, faţă în faţă cu digitalizarea în vreme de criză. Invitat special este Andreea Baciu, VP of Global Talent Development, UiPath

Urmează videoconferinţa ZF HR Trends 2020, 25 martie. Angajaţii şi angajatorii, faţă în faţă cu digitalizarea în vreme de criză. Invitat special este Andreea Baciu, VP of Global Talent Development, UiPath

Autor: Ramona Cornea

19.03.2020, 21:45 198

Invitaţii video-conferinţei ZF HR Trends 2020 vor discuta despre cum va ajuta digitalizarea companiile în vremea crizei cauzată de pandemia de coronavirus.

Cea de 14-a ediţie a evenimentului ZF HR Trends 2020 va fi prima ediţie în format de videoconferinţă, în contextul în care autorităţile locale recomandă autoizolarea pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Astfel, în această ediţie a videoconferinţei ZF HR Trends se vor aborda teme de discuţie pornind de la contextul pieţei muncii în timp de criză.

Invitatul special al acestei ediţii a evenimentului ZF HR Trends este Andreea Baciu, VP of Global Talent Development, UiPath. Producătorul de software UiPath, primul unicorn din România, a fost evaluat anul trecut la 7 miliarde de dolari.

În 2019, UiPath a ocupat primul loc în topul celor mai valoroase companii din economie realizat de ZF. Printre speakerii din cadrul evenimentului sunt Mihai Găvan, HCM Sales Director la TotalSoft, cu un background important în resursele umane, dobândit în cei 12 ani de activitate în domeniul vânzărilor de soluţii software pentru HR, Aurelian Chitez, Sales Manager, Romanian Software, cu o experienţă de peste 8 ani în promovarea şi vânzarea de soluţii software dedicate optimizării proceselor de HR şi Carmen Dumitrache, Director Executiv Resurse Umane, Telekom România, un profesionist cu experienţă într-o gamă largă de industrii precum cea de tehnologie şi IT, consultanţă şi externalizare, medicală, dar şi în domeniul ONG.  Principalele teme de discuţie ale videoconferinţei vor fi: rolul roboţilor în creşterea productivităţii muncii, cum se măsoară performanţa oamenilor în vreme de criză, avântul neaşteptat al telemuncii, impact pentru business şi top 5 priorităţi de pe agenda oamenilor de HR în primăvara lui 2020.

Cum folosesc managerii digitalizarea pentru a-şi gestiona mai bine salariaţii în vreme de criză, în ce măsură poate automatizarea proceselor să ajute la creşterea businessurilor într-o perioadă în care multe sectoare sunt puternic afectate de noul coronavirus, cum se fac noile angajări şi cum sunt motivaţi oamenii în era telemuncii, ce fac oamenii de HR pentru a ţine moralul ridicat angajaţilor care nu mai vin la birou şi care nu se pot adapta muncii de acasă şi cum arată viitorul muncii în contextul digitalizării şi al crizei generate de noul coronavirus sunt doar câteva dintre temele de discuţie din cadrul ediţiei din acest an a evenimentului ZF HR Trends.

Procentul corporatiştilor care au mai lucrat de la birou la sfârşitul săptămânii trecute a scăzut considerabil, pe măsură ce majoritatea companiilor au mizat pe conceptul lucrului de acasă. Potrivit consultanţilor imobiliari, pe 13 martie doar 20 până la 50% dintre corporatişti au mai venit la birou. 

 
AFACERI DE LA ZERO