Companii

ZFeLEARNING. Cum „citiţi“ legătura dintre activele circulante şi structura de finanţare?

ZFeLEARNING. Cum „citiţi“ legătura dintre activele...

Autor: Corina Mirea

27.06.2013, 21:14 162

Ce este bilanţul, cum se interpretează acesta şi ce trebuie să ştii despre contul de profit şi pierdere sunt câteva dintre noţiunile de bază ale managementului financiar-contabil al unei firme detaliate în cadrul cursului online „Să citim un set de situaţii financiare în 10 minute“ disponibil pe platforma de cursuri video online ZFeLEARNING lansată de ZF.

Pentru a dezvolta o companie sau pentru a începe de la zero o afacere, un manager, acţionar sau antreprenor trebuie să ia decizii de business pe baza unor indicatori financiari, ade­sea greu de parcurs şi înţe­les la prima vedere. Dificul­tatea este cu atât mai mare cu cât background-ul educaţional al aces­tora este „ancorat“ în domenii ce nu au legătură cu no­ţiuni financiar-contabile.

Prin urmare, cei care îşi doresc să înveţe care sunt com­po­nentele unui set complet de situaţii financiare, care este le­gă­tura dintre activele circu­lan­te şi structura de finan­ţare a busi­­nessului performant, cum se citeşte şi cum se inter­pre­tea­ză, dar şi cum se identifică indicatorii-cheie dintr-o situa­ţie fi­nan­­ciară pot accesa cursul de e-learning oferit de ZF pentru un cost de 31 de euro cu TVA. Acesta are o durată de apro­xi­ma­tiv o oră şi poate fi parcurs în 45 de zile de la achiziţionare.

Platforma ZFeLEARNING este dezvoltată de ZF în par­teneriat cu BDO Business School (programul de training al companiei de audit şi consultanţă de business BDO), Expand Health România (firmă de consultanţă în manage­ment şi marketing), Nestor Nestor Diculescu Kingston Peder­sen (firmă de avocatură) şi The Academy at PwC (centrul de training al companiei de audit şi consultanţă PwC).

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2013

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO