Cum să locuiești mai bine?

Cum să locuieşti mai bine. Un arhitect a iniţiat un curs care îi învaţă pe specialiştii din domeniu cum să-şi construiască un business în designul interior. Cursul este structurat în 11 episoade plus unul bonus, disponibile online

13.09.2022, 00:05 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Pasionaţii de design interior care vor să-şi dezvolte o afacere în acest domeniu pot să se perfecţioneze, începând de săptămâna trecută, în cadrul unui curs de business pe această nişă iniţiat de arhitectul Victor Grosu.

În cursurile Interior Design Business School (IDBS), arhitectul vorbeşte despre sistemul de business pe care îl foloseşte pentru a genera venituri anuale de un milion de euro ca designer de interior în România.

„Am decis să creez IDBS pentru a împărtăşi cu colegii de breaslă toate informaţiile pe care le-am acumulat. În cursurile şi manualul IDBS descriu în mod deschis fiecare element din sistemul meu de lucru. Am testat în toţi aceşti ani mai multe scheme şi tipuri de abordare şi am studiat mult timp sistemele de lucru folosite de colegii din afară“, explică arhitectul Victor Grosu. Interior Design Business School nu este un curs de design interior, ci despre modul de gestionare a unei afaceri în acest domeniu. Cursul este structurat în 11 episoade plus unul bonus, disponibile online, unde informaţiile acoperă mai multe componente ale unui business, de la partea financiară la cea juridică, administrativă, organizaţională, aplicate pe modelul specific unei afaceri în design interior.

Victor Grosu este fondatorul Hype Project – o companie axată pe segmentul rezidenţial de lux, şi Grosu Art Studio – un business dedicat proiectelor din zona HoReCa, pentru care oferă servicii de consultanţă şi design interior.