Eveniment

Barbara Stöttinger, decan, WU Executive Academy: Leadershipul nu este un sprint, este un maraton. Liderii trebuie să găsească sens în munca lor

Barbara Stöttinger, decan, WU Executive Academy: Este important să găseşti modalităţi de a rezista, modalităţi de autoreflecţie, de a găsi sens în propria ta muncă. Şi cred că toate aceste lucruri sunt productive pentru a ajuta liderii să rămână autentici şi liberi când îşi  gestionează echipele.

Barbara Stöttinger, decan, WU Executive Academy: Este important să găseşti modalităţi de a rezista, modalităţi de autoreflecţie, de a găsi sens în propria ta muncă. Şi cred că toate aceste lucruri sunt productive pentru a ajuta liderii să rămână autentici şi liberi când îşi gestionează echipele.

Autor: Ramona Cornea

08.05.2024, 00:06 78

„Liderii pot conduce echipele cu succes oferindu-le viziune, venind cu moduri în care echipele lor să-şi reîncarce bateriile, eliminând stresul de la locul de muncă, oferindu-le direcţii de muncă cu sens şi viziuni la care să adere. Toate acestea cred că reprezintă noul leadership.“

Leadershipul nu este un sprint, ci mai mult un maraton în această perioadă, crede Barbara Stöttinger, decan al şcolii de business WU Executive Academy. Liderii trebuie să găsească sens în munca lor pentru a putea să-şi inspire angajaţii să-i urmeze în deciziile de business.

„Leadershipul nu este un sprint, este un maraton în aceste zile, aşa că este important să găseşti modalităţi de a rezista, modalităţi de auto-reflecţie, de a găsi sens în propria ta muncă. Şi cred că toate aceste lucruri sunt productive pentru a ajuta liderii să rămână autentici şi liberi când îşi  gestionează echipele. Dacă nu ţi se pare că munca ta are sens, cum vei putea vreodată să oferi o viziune pentru echipa ta sau pentru vreo anumită direcţie pentru organizaţia ta? Cred că despre asta vorbim în leadership, aşa pot conduce liderii cu succes: oferindu-le viziune, venind cu moduri în care echipele lor să-şi reîncarce bateriile, eliminând stresul de la locul de muncă, oferindu-le direcţii de muncă cu sens şi viziuni la care să adere. Toate acestea cred că reprezintă noul leadership“, a spus Barbara Stöttinger în cadrul unui eveniment organizat de şcoala de business la Viena.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro