Eveniment

BCA german in Romania

28.10.2003, 00:00 24

Compania germana Xella Porenbeton Holding, care apartine unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de materiale de constructii, intentioneaza sa-si extinda operatiunile pe piata romaneasca in cursul anului viitor.
Germanii, prezenti deja in 8 state din Europa Centrala si de Est, analizeaza in prezent "toate optiunile posibile pentru a-si dezvolta pe piata romaneasca capacitati proprii de productie si comercializare a€“ investitii in capacitati noi de productie, achizitii de capacitati existente, asociere cu producatori locali de BCA sau alte modalitati", afirma reprezentantii grupului german.
Xella Porenbeton Holding activeaza in domeniul productiei si comercializarii de sistemelor de constructii de locuinte si a materialelor de zidarie fabricate din BCA. Compania face parte din grupul german Haniel Bau-Industrie, cu o cifra de afaceri anuala de peste 1,5 mld. euro si aproximativ 10.000 angajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO