Eveniment

Cazul Huidu: Au fost audiate opt persoane printre care soţia şi bona copiilor

Autor: Mediafax

17.10.2011, 12:41 976

Parchetul ICCJ a anunţat, luni, că în cazul accidentul de la Timişul de Sus, soldat cu trei morţi, luni au fost audiaţi, la Spitalul Judeţean Braşov, atât Şerban Huidu, cât şi soţia şi bona copiilor acestora, în timp ce duminică au fost audiate opt persoane aflate în trafic la acel moment.

"Impactul dintre cele două autoturisme a fost frontal şi s-a soldat cu decesul a trei persoane. Două dintre victime au decedat în cursul zilei de ieri, iar decesul celei de-a treia victime a fost confirmat de Spitalul Judeţean Braşov în cursul zilei de astăzi, 17.10.2011, orele 10.15. De asemenea, au primit îngrijiri medicale soţii Huidu, bona familiei, care au rămas internaţi la Spitalul Judeţean Braşov, precum şi cei doi copii ai acestora, care nu au necesitat internare", a precizat Parchetul instanţei supreme, într-un comunicat de presă.

În cursul zilei de luni au fost audiaţi, la spital, Şerban Huidu, soţia lui şi bona familiei, a precizat Parchetul instanţei supreme.

De asemenea, duminică au fost audiate opt persoane, participante la trafic. Dintre acestea, trei sunt martori oculari, fiind în autoturisme care se deplasau în acelaşi sens de mers cu cele două autovehicule implicate în accident.

Cauza penală în care se fac cercetări cu privire la accidentul de circulaţie petrecut la Timişul de Sus din judeţul Braşov, în care au fost implicate două autoturisme, dintre care unul condus de realizatorul de televiziune Şerban Huidu, a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. Cercetările în această cauză sunt făcute de Serviciul Poliţiei Rutiere din Inspectorat de Poliţie al Judeţului Braşov, sub coordonarea procurorilor Parchetului Judecătoriei Braşov, a precizat, luni, Parchetul instanţei supreme.

Cercetarea locului accidentului a fost făcută duminică, fiind ridicate şi cele două autoturisme implicate, pentru efectuarea expertizei criminalistice/tehnică auto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO