Eveniment

Fotbalistul Gareth Bale, fostul star de la Tottenham şi Real Madrid, îşi anunţă retragerea din fotbal

Fotbalistul Gareth Bale, fostul star de la Tottenham şi...

Autor: Mediafax

09.01.2023, 17:45 618

Unul dintre cei mai de succes fotbalişti britanici din istorie, fostul star de la Tottenham Hotspur şi Real Madrid, Gareth Bale, şi-a anunţat retragerea din fotbal. Bale fusese căpitanul Ţării Galilor la Cupa Mondială din Qatar.

Bale, în vârstă de 33 de ani, îşi încheie cariera ca cel mai selecţionat jucător din Ţara Galilor, cu 111 prezenţe, marcând 40 de goluri în acest timp.

El este unul dintre cei mai de succes fotbalişti britanici din istorie, după ce a câştigat 16 trofee, inclusiv cinci titluri de Liga Campionilor, în nouă sezoane la Real Madrid, informează sportinglife.com.

El şi-a anunţat decizia prin intermediul unei postări pe Instagram: "După o analiză atentă şi atentă, îmi anunţ retragerea imediată din fotbalul de club şi internaţional. Mă simt incredibil de norocos că mi-am îndeplinit visul de a juca sportul pe care îl iubesc. Mi-au fost oferite cu adevărat unele dintre cele mai bune momente din viaţa mea”.

În noiembrie a fost întrebat dacă plănuieşte să se retragă de la naţională, dar a negat. A dat de înţeles că este gata să joace pentru Ţara Galilor şi anul viitor, în calificările pentru EURO 2024.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO