Eveniment

Franks despre discuţia de la Cotroceni: Nu e constructiv să prezentăm public şi opţiunile neadoptate

01.11.2010, 14:56 17

Delegaţia FMI a discutat la întâlnirea de duminică de laCotroceni acţiuni suplimentare, dar consideră că nu esteconstructiv să prezinte public opţiunile care nu au fost adoptate,ci doar măsurile agreate, a declarat, luni, şeful misiunii deevaluare, Jeffrey Franks, citat de Mediafax Business.

"Nu cred că este constructiv pentru dialogul nostru cu Guvernulsă facem publice toate diferitele opţiuni pe care le discutăm darla final nu le adoptăm. Este mai bine pentru noi să putem să avemacele discuţii în particular şi apoi să facem publice concluziile.Ieri am avut nişte discuţii suplimentare despre acţiunisuplimentare. Ce v-am prezentat sunt concluziile la care am ajunsde comun acord. Între timp vom face publică scrisoarea de intenţieîntre Guvern şi FMI şi veţi vedea exact, în detaliu, ce a fostagreat", a spus Franks, întrebat la ce măsuri suplimentare dereducere a deficitului s-a referit preşedintele Traian Băsescu laînceperea discuţiilor de duminică de la Cotroceni.

Şeful misiunii FMI a adăugat că există un dialog foarte activ cuautorităţile, atât cu preşedintele cât şi cu premierul şi Guvernul,la fiecare vizită de evaluare.

"Discutăm multe opţiuni diferite. Am făcut la fel şi înmisiunile anterioare", a precizat Franks. Citiţi mai multe pewww.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO