Eveniment

H2O Day. Listarea Hidroelectrica, după cel mai mare IPO din Europa din 2023, începe pe 12 iulie. Urmăriţi istoria în derulare alături de ZF, cu o analiză-eveniment, minut cu minut, din studio

H2O Day. Listarea Hidroelectrica, după cel mai mare IPO...

Autor: Liviu Popescu

07.07.2023, 15:41 525

Pe 12 iulie atenţia celor mai mari investitori din lume, din New York la Londra, de la Paris la Roma, de la Vest la Est, va fi aţintintă asupra Bucureştiului, care va deveni atunci centrul zero în contextul debutul acţiunilor Hidroelectrica pe Bursa de Valori Bucureşti în ceea ce este a treia cea mai mare listare din lume de până acum în 2023 şi cea mai mare din Europa.

Acţiunile Hidroelectrica vor debuta la Bursa de Valori Bucureşti cu simbolul H2O în urma unei oferte de vânzare de acţiuni de 1,9 miliarde de euro din partea Fondului Proprietatea care a stabilit primul mare IPO din Europa de Est de când Rusia a pornit războiul împotriva Ucrainei. De cum vor evolua acţiunile Hidroelectrica va depinde şi apetitul marilor vânzatori în ofertele de listare din Europa şi nu numai.

Miercuri, pe 12 iulie, Ziarul Financiar, pe zf.ro, facebook/zf, youtube/zf, va analiza minut cu minut evoluţia acţiunilor Hidroelectrica prin intermediul unei transmisiuni video speciale între 9:00 şi 12:00, alături de cei mai importanti actori ai pieţei de capital din România.

Pentru trei ore, Ziarul Financiar va dezbate principalele caracteristici ale unei şedinte de tranzacţionare care va fi scrie istorie: cum este preţul, ce spun investitorii, ce spun analiştii, cum este lichiditatea, care este semnalul dat de IPO, ce se întâmplă cu Bursa de Valori, dar cu Fondul Proprietatea, cum vor arăta celelalte companii – câteva dintre subiectele evenimentului din 12 iulie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO