Eveniment

În insolvenţă, constructorul Plana-Innova a rămas cu doar şapte angajaţi şi a raportat afaceri de 5 mil. lei, faţă de 94 mil. lei cu un an în urmă

În insolvenţă, constructorul Plana-Innova a rămas cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.08.2023, 18:40 1647

♦ Compania a fost fondată de Bogdan Cricoveanu, cetăţean german de origine română ♦ Constructorul avea, la momentul intrării în insolvenţă, mai multe lucrări în derulare, pentru beneficiari precum Kaufland, VGP şi UniCredit Leasing, alături de alte proiecte în Germania, pentru Audi şi Mitsubishi.

Plana-Innova, companie de construcţii din Bucureşti aflată în insolvenţă din anul 2021, şi-a redus considerabil numărul de angajaţi în ultimii doi ani, echipa ajungând să numere, în această primăvară, doar şapte oameni, faţă de aproape 100 în trecut.

„Debitoarea şi-a continuat activitatea sub conducerea administratorului special şi sub supravegherea administratorului judiciar. În luna decembrie 2022, societatea avea 14 angajaţi, iar în luna martie 2023, societatea are un număr de şapte angajaţi, dintre care unul se află în perioada de preaviz”, se arată în raportul de activitate publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă (BPI) la finalul lunii martie.

Toate contractele şi actele adiţionale încheiate de societatea debitoare în cursul exercitării activităţii curente sunt avizate de administratorul judiciar, iar plăţile curente se realizează la timp, conform scadenţei. Procedura insolvenţei Plana-Innova a fost deschisă pe 15 octombrie 2021, fiind una dintre cele mai mari cinci insolvenţe din economie din acel an. Administratorul judiciar este firma Trust Insolvency.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO