Eveniment

Incendiu in cel mai mare campus universitar din Iasi. O fata a murit

Autor: Pro TV

21.01.2011, 12:33 191

Flacari inspaimantatoare au semanat panica si moarte, joi seara,in clubul "PUB 75" din complexul studentesc Tudor Vladimirescu, celmai mare din Iasi. O studenta de 21 de ani care lucra acolo apierit arsa de vie incercand sa-si salveze o colega.

Incendiul s-a produs joi seara, in jurul orei 21.35. Potrivitmartorilor, incinta localului a fost cuprinsa mai intai de un fumgros, clientii parasind rapid spatiul respectiv.

Tanara care a scapat cu viata, in varsta de 22 de ani, si eastudenta, a ajuns la spital intoxicata cu fum. In stare de soc,le-a povestit cu greu medicilor ce s-a intamplat.

Era la bar, impreuna cu o colega, studenta la Facultatea deDrept din Iasi, cand au vazut cum din tabloul electric incep saiasa flacari. Fata spune ca i-au luat foc hainele si cealaltaangajata a venit in ajutorul ei, cu un extinctor. A salvat-o pe ea,dar i s-a facut rau din cauza fumului si nu a mai putut sa iasa dinclub.

Cateva secunde mai tarziu, localul a fost inghitit de valvataiaputernica si tanara de 21 de ani a ramas prinsa in capcana defoc.

Tanara care a murit era din judetul Suceava.

Se pare ca fetele erau in perioada de proba si nu erau angajatecu forme legale. Sunt persoane care sustin chiar ca victima nici nuera angajata a acelui club. Citiţi mai multe pe www.stirileprotv.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO