Eveniment

RIN Grand din Bucureşti, într-un top al celor mai urâte hoteluri. Negoiţă: E o bazaconie

RIN Grand din Bucureşti, într-un top al celor mai urâte hoteluri. Negoiţă: E o bazaconie

Ionuţ Negoiţă răspunde: "Includerea hotelului RIN în acest top face parte dintr-o serie de bazaconii vizavi de România. Am văzut în ţări precum Anglia, de exemplu, hoteluri jalnice, nu doar urâte, şi erau de lanţ internaţional"

Autor: Liviu Iancu

22.03.2011, 23:46 107

RIN Grand din Bucureşti, cel mai mare din Europa, a fost inclusîntr-un top al celor mai urâte 15 hoteluri din lume, întrucât dincauza arhitecturii depăşite seamănă cu o închisoare de "minimă"securitate.

"Ai crede că cel mai mare hotel din Europa ar arăta mai binede atât. Chiar dacă a fost construit în 2008, arată de parcă arproveni din urmă cu 20 de ani, lăsându-ne să ne întrebăm dacăproiectanţii au folosit manuale învechite despre arhitecturamodernă când au gândit acest lucru urât - România este în urmă, darnu ar trebui să fie atât de în urmă. În cel mai bun caz, hotelulseamănă cu o închisoare de minimă securitate. În cel mai rău caz,seamănă tot cu o închisoare de minimă securitate. Priviţi toateaceste ferestre cu privelişti către... alte ferestre", potrivitdescrierii făcute de Jetpacker, site de pe care a fost preluatarticolul de Reuters. Pe site-ul RIN Grand, hotelul este prezentatdrept "o combinaţie reuşită între grandoare şi eleganţă, întrerafinamentul specific unui gentleman şi un caracter direct".

Hotelul Rin Grand, cu peste 1.400 de camere, este deţinut defraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă şi a fost construit în urma uneiinvestiţii de 60 de milioane de euro.

"Includerea hotelului RIN în acest top face parte dintr-o seriede bazaconii vizavi de România. Am văzut în ţări precum Anglia, deexemplu, hoteluri jalnice, nu doar urâte, şi erau de lanţinternaţional. Nu este pentru prima dată când îşi dau unii cupărerea într-o chestiune la care nu se pricep", a declaratNegoiţă.

Întrucât un "câştigător" al unei astfel de liste nu a putut fiselectat, cele mai urâte hoteluri din lume au fost ordonatealfabetic de Jetpacker.

Alături de RIN Grand au fost incluse în top Beetham Tower Hilton- Marea Britanie, Coral Hotel Muscat - Oman, El Algarrobico Hotel -Spania, First World Hotel - Malaiezia, Grand Lisboa - Macao,Holiday Inn - Sarajevo, Hotel Unique - Brazila, Imperial Palace -SUA, Inntel Hotel Zaandam - Olanda, MGM Grand Macau - Macao,Ryugyong Hotel - Coreea de Nord, Son Of Heaven Hotel - China, TheStandard Hotel - SUA sau Westin Times Square - SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO