Eveniment

Şeful Fiscului, despre funcţionarul ANAF şi avocatul reţinuţi de DNA: "L-au prostit pe Celestini şi i-au cerut nişte bani să ajungă la cineva"

Şeful Fiscului, despre funcţionarul ANAF şi avocatul reţinuţi de DNA: "L-au prostit pe Celestini şi i-au cerut nişte bani să ajungă la cineva"

Autor: Gândul

03.03.2011, 11:03 19

Preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat, în acestădimineaţă, că omul de afaceri Antonello Celestini, care l-adenunţat pe consilierul superior de la Fisc reţinut miercuri deDNA, "a prejudiciat statul cu 350 de milioane de euro". Blejnarşi-a exprimat îndoiala că acesta este "om de afaceri" amintind că afost trimis în judecată în 2010 pentru evaziune fiscală.

Întrebat de reporterul REalitatea TV dacă îşi dă demisia,Blejnar a răspuns: "Acest Celestini a prejudiciat statul cu 350 demilioane. Nu-mi dau demisia cât timp contribui la identificareaunor evaziuni fiscale de 350 de milioane. Eu n-am luat nici măcarun euro, dar-mi-te un milion de euro".

Comentând cazul, şeful Fiscului a fost de părere că "oamenii"(funcţionarul ANAF şi avocatul reţinut şi el în acest caz) "auîncercat să-l înşele": "L-au prostit şi i-au cerut nişte bani săajungă la cineva". Citiţi mai mult despre scandalul mitei de la ANAF pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO