Eveniment

UiPath, unicornul românesc lider în domeniul software-ului de automatizare a întreprinderilor, a anunţat cele mai noi feature-uri care ajută clienţii să descopere, să automatizeze şi să opereze la scară largă cu ajutorul automatizării bazate pe inteligenţa artificială

UiPath, unicornul românesc lider în domeniul...
20.05.2023, 18:00 9094

UiPath, unicornul românesc lider în domeniul software-ului de automatizare a întreprinderilor, a anunţat cele mai noi feature-uri ale platformei sale care ajută clienţii să descopere, să automatizeze şi să opereze la scară largă cu ajutorul automatizării bazate pe inteligenţa artificială. Noile featureuri sunt concepute pentru a ridica la un nivel superior modul în care organizaţiile pot acţiona asupra fluxurilor de informaţii între diferitele sisteme, oameni şi comunicaţii necesare pentru a opera. Noul update rezultă în accelerarea automatizărilor, un timp de valorificare şi creştere a productivităţii.

Inteligenţa artificială schimbă fundamental modul în care oamenii lucrează, modificând strategiile de transformare digitală ale liderilor de afaceri care trebuie să realizeze mai mult cu mai puţine resurse, să stimuleze creşterea şi să maximizeze valoarea în cadrul modelelor de afaceri în intervale de timp din ce în ce mai comprimate. Având în vedere că organizaţiile sunt presate să depăşească aceste obiective, UiPath Business Automation Platform îşi extinde suita de produse care oferă fiecărui lucrător şi dezvoltator oportunităţile de a trece de la idee la acţiune prin automatizarea mai multor procese cu acces la inteligenţa artificială de nivel enterprise, noi experienţe pentru dezvoltatori şi capacităţi îmbunătăţite de guvernanţă şi asistenţă.

"Inovaţia continuă a automatizării bazate pe AI în platforma UiPath echivalează cu un potenţial nelimitat pentru ca organizaţiile să îşi atingă obiectivele mai rapid. Platforma noastră deschisă, flexibilă şi pregătită pentru întreprinderi le permite clienţilor să valorifice inovaţia prin intermediul ecosistemului AI, inclusiv cele mai noi modele fundamentale şi experienţe generative. Clienţii doresc o platformă unică care să permită transformarea proceselor de afaceri de la un capăt la altul. Dezvoltatorii, profesioniştii IT şi utilizatorii de afaceri pot utiliza AI în mod responsabil cu securitatea, guvernanţa şi conformitatea de nivel enterprise integrate în UiPath. Lansarea de noi tehnologii şi capabilităţi în platforma noastră accelerează şi mai mult modul în care liderii de nivel C îşi pot transforma afacerile cu ajutorul automatizării", a declarat Graham Sheldon, Chief Product Officer la UiPath. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO