IMM

Producătorul de lactate Bonas din Cluj a ajuns la afaceri de 15 mil. lei în 2018. „Procesăm 15.000 de litri de lapte zilnic.“

Antreprenori locali

Producătorul de lactate Bonas din Cluj a ajuns la...

Autor: Florentina Niţu

27.04.2019, 13:00 1591

Compania Bonas Import Export, care fabrică produse lactate în loca­li­tatea Dezmir din judeţul Cluj, deţinută de Vasile Naş, Emil Naş şi Petru Brad, a ajuns la venituri de 15 milioane de lei în 2018, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Cifra de afaceri a companiei a fost de 15 milioane de lei în 2018. Pentru anul acesta estimăm o creştere de 10%. Dorim să avem o creştere sustenabilă şi să ne consolidăm poziţia pe piaţă la nivel local. Creşterea şi dezvoltarea au fost provocatoare, am trecut mai multe crize, iar de-a lungul timpului compa­nia a fost într-un proces de retehnolo­gizare. Toate investiţiile, de la înfiinţare şi până acum, s-au făcut din reinves­ti­rea profitului“, a spus pentru ZF Adrian Sălăjan, directorul general al companiei Bonas Import Export.

Veniturile au fost în creştere cu 30% faţă de anul precedent, când com­pania a avut o cifră de afaceri de 14,5 mil. lei, conform datelor de la Minis­terul de Finanţe.

Veniturile companiei din pro­ducţia de lactate sunt de 14 mil. lei. Compania proce­sează 15.000 de litri de lapte pe zi, iar laptele este exclusiv de la fermieri din judeţul Cluj.

Gama de lactate a com­pa­niei cu­prinde peste 60 de produse, pre­cum smân­tână, caşcaval, brânză, chefir, sana, iaurt sau lapte bătut. Ele sunt desfăcute în cele 16 magazine pro­prii pe care le are compania în oraşul Cluj. Produsele se găsesc şi la marii retai­leri din oraş, Kaufland, Mega Image şi Auchan.

Anul acesta, antre­pre­norii îşi propun să mai deschidă încă un magazine sau două.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO