Media & Advertising

ProTV şi-a lansat grila de toamnă la DA Talent Show

ProTv S.A. şi-a lansat grila de toamnă în cadrul evenimentului

DA Talent Show

Autor: Pro TV

09.09.2011, 17:05 643
Spectacol live de proporţii aseară în Buftea, la Studiourile MediaPro, acolo unde ProTv S.A. a organizat evenimentul DA Talent Show care a marcat lansarea grilei de toamnă a posturilor din cadrul grupului: ProTV, Acasă, ProCinema, ProTv Internaţional, Sport.ro, MTV România, Pro FM, dar şi a produselor diviziei de Internet.

Vocea României dă din această toamnă tonul în materie de entertainment, tineri extrem de talentaţi arată că au curaj să facă Pariu cu viaţa, visurile continua să devină realitate în ringul de la Dansez pentru tine in cel de-al doisprezecelea sezon, Serviciul Român de Comedie veghează la buna dispoziţie a ţării, iar Cătălin Măruţă a schimbat decorul, dar năravul ba şi continuă să dezbrace vedetele de secrete. De la începutul anului următor, MasterChef, cel mai spectaculos show culinar, şi cel de-al doilea sezon al emisiunii care a spulberat toate recordurile de audienţă, Românii au talent, debutează la ProTv.

În costume identice, vesele şi colorate, "gemenii" pentru o seară Andi Moisescu şi Pavel Bartoş au fost gazdele show-ului şi nu s-au limitat doar la ipostaza de amfitrioni, ci au ţinut morţiş să-i facă pe invitaţi să simtă că fac parte dintr-un spectacol din care nu au lipsit vocile răsunătoare, umorul de bună calitate, tinerii extrem de talentaţi şi momentele artistice impresionante.

Luca Valentin, finalist al show-ului Românii au talent, a deschis atmosfera de petrecere cu un număr de flair desfăşurat sub privirile uluite ale celor care s-au adunat să-l admire. Dacă mai avea cineva vreun dubiu, Luca Valentin a demonstrat aseară încă o dată că în mâinile lui sticlele, paharele şi shakerele capătă parcă viaţă proprie şi sfidează gravitaţia. Aşa cum şi-a obişnuit fanii, la finalul reprezentaţiei Luca a oferit unul dintre cockteil-urile preparate chiar atunci uneia dintre spectatoare.

Spectacolul live a continuat cu Loredana, Smiley şi Horia Brenciu care au interpretat songul show-ului Vocea României,Don't stop me now, astfel încât i-au convins pe cei prezenţi că au toate atuurile necesare pentru a fi antrenorii emisiunii ce va fi difuzată de ProTv din această toamnă. Smiley a vrut cu orice preţ să fie prezent la eveniment, chiar dacă imediat după reprezentaţie a fugit, la propriu, să prindă avionul care urma să-l ducă la Cluj, unde au loc preselecţiile şi show-urile Românii au talent. Rămaşi în continuare pe scenă, Loredana şi Horia Brenciu au demonstrat că sunt The Best, cântând live, împreună, celebra melodie a Tinei Turner.

Cei care au mizat pe tinerii talentaţi au fost pe deplin satisfăcuţi. LaLa Band, cea mai fresh trupă a momentului, formată din 20 de adolescenţi exuberanţi şi carismatici, cei care vor acapara serile de luni de la ProTv în serialul Pariu cu viaţa au avut un moment artistic în care au demonstrat pe deplin că sunt talentaţi atât în ceea ce priveşte muzica, cât şi dansul. În timpul piesei lor de debut, Stage of Joy, tinerii au dansat nu doar pe scenă, ci şi în mijlocul publicului, transmitând energia lor debordantă tuturor celor care erau prezenţi, dând astfel startul distracţiei. Adolescenţii au continuat ulterior cu piesa de pe genericul serialului, Avem acelaşi vis, iar Alina Eremia, protagonista serialului, a interpretat piesa Cristinei Aguilera You Lost Me, prin care a arătat că îşi merită statutul de "vocea de aur" din LaLa Band.

Baletul emisiunii Dansez pentru tine, coordonat de Edi Stancu, a pus la cale un flash mob care i-a luat prin surprindere pe toţi cei prezenţi în public. Ceea ce părea a fi un moment consacrat al baletului Dansez pentru tine s-a transformat într-un flash mob în care erau angrenaţi din ce în ce mai mulţi dansatori. Energici, plini de vitalitate şi veseli, membrii baletului au dat o reprezentaţie de zile mari, de această dată chiar în mijlocul publicului.

Tot aseară, Toni Grecu i-a prezentat oficial pe noii agenţi recrutaţi pentru Serviciul Român de Comedie: Monica Anghel, Mihai Bobonete şi Cătălin Neamţu. Sub deviza, Râzi pentru tine, râzi pentru ţară, cei responsabili cu păzirea bunei dispoziţii a ţării au dat raportul publicului printr-un moment umoristic în care au fost semnalate ultimele gafe ce au lovit spaţiul românesc.

Românii au talent şi de acest lucru s-a convins o ţară întreagă în această primăvară, atunci când primul sezon al emisiunii a stabilit noi recorduri de audienta in randul publicului telespectator ProTv. Aseară, invitaţii au avut ocazia să-i vadă live pe câştigătorul primului sezon, Adrian Ţuţu şi pe alţi finalişti, precum Cosmin Agache, Robo şi Ştefan Florescu.

Reţeta distracţiei a avut toate ingredientele necesare. Categoric, sarea şi piperul au fost aduse de cei trei membri ai juriului de la MasterChef, un cooking show fără precedent în România. Pragul "bucătăriei" în care aceştia şi-au arătat talentele culinare incredibile a fost trecut de toţi cei care apreciază mâncarea pregătită fără cusur. Vita, peştele şi fructele de mare au căpătat sub atenta lor grijă nu doar savori delicioase, ci şi un aspect ce aminteşte de adevărate opere de artă culinară, de această dată.

Gaşca ProFM, reprezentată de DJ-ii CRBL, George Vintilă şi cea mai nouă prezenţă feminină a studioului de radio, cântăreaţa Giulia, şi-a făcut o intrare cu adevărat Legalize Joy. Cu siguranţă ProFM şi-a făcut simţită prezenţa printr-un număr crescut de decibeli şi printr-un colaj pregătit de CRBL cu cele mai tari hit-uri româneşti din anii '90, spre amuzamentul celor din jur. Punctate cu dansuri specifice fiecărei melodii şi cu intervenţiile spontane ale celor trei DJ, momentul ProFM a adus bună dispoziţie, dar şi câteva... nostalgii muzicale.

Tot din toamnă, telespectatorii ProTv îşi vor da întâlnire cu Andi Moisescu, mai spumos ca niciodată în Apropo Tv, cu echipa Ştirilor ProTv care a pregătit întâlniri cu prestigioşii jurnalişti Claudiu Pândaru şi Cristian Hoştiuc, la După 20 de ani, dar şi cu medicul Oana Cuzino la Ce se întâmplă, doctore?, mereu dornic să răspundă curiozităţilor telespectatorilor. Emisiunea de anchete jurnalistice, România, te iubesc!, revine în forţă cu cel de-al şaptelea sezon. Pe tot parcursul celui de-al şaselea sezon, România, te iubesc! a fost lider detaşat de audienţă în intervalul orar în care este difuzată, obţinând un leadership de 93% şi a demonstrat astfel că telespectatorii Pro Tv preferă reportajele spectaculoase realizate de echipa de prestigiu a Ştirilor Pro Tv. Jurnaliştii de elită din redacţia Ştirilor Pro Tv si vor readuce în faţa telespectatorilor subiecte puternice, care afectează societatea românească în prezent şi nimic nu va scăpa de ochiul critic şi justiţiar al reporterilor Pro Tv.

Tot acum, caravana Românii au talent străbate cele mai importante oraşe ale ţării în căutarea de noi personaje dornice să arate că locul lor este pe scenă, pentru show-ul ce va fi difuzat în primăvara anului următor. Şi tot atunci, la ProTv se va alege primul MasterChef al României. Între timp, înscrierile pentru cel mai tare cooking-show făcut vreodată în România continuă pe site-ul protv.ro.

Grupul ProTv S.A. s-a menţinut în top şi în acest an şi a obţinut, în perioada 1 ianuarie - 8 septembrie 2011, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, performanţa de a avea un leadership de 100% la nivelul întregii zile şi unul de 99.2% în prime time, demonstrând încă o dată că este lider absolut de audienţă în rândul televiziunilor din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO