Media & Advertising

thegroup deschide o agentie specializata in evenimente si consultanta pentru trade

06.05.2010, 13:27 59

Cel mai mare grup de comunicare de pe piata locala care a rulatafaceri de 81 mil. euro anul trecut, thegroup, lanseaza o companiespecializata in activitatea de evenimente si consultanta pentrutrade marketing, Autentic Trade.

"Noi suntem mereu atenti la segmentele in care piata revendicanevoi specializate, iar acesta este un spectru de servicii pentrucare prognozam o evolutie semnificativa in viitorii ani", a spusZoltan Szigeti, presedintele thegroup.

Agentia, care va fi condusa de Iuliana Zamfirescu si AncaRebegea, ofera servicii care cuprind un set integrat de consultantasi dezvoltare a unor macro-evenimente specifice, precum: conferintede trade, congrese, road-show-uri, targuri si expozitii tematice intoate orasele tarii.

Autentic Trade este cea de-a doua companie lansata in acest ande thegroup care la sfarsitul lunii trecute anunta infiintareacompaniei your promo, specializata in domeniul productiei demateriale promotionale personalizate.

In acest moment, grupul include 16 companii specializate dindomeniile creatie, media, relatii publice, productie, marketingexperential si avenimente speciale si are 160 de angajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO