Mediafax.biz Exclusiv

Happy Tour: Am început să ne construim bugetele pentru anul viitor, după creşteri de 20-25% în 2011

Autor: Mirabela Tiron

09.11.2011, 12:12 123

Cu toate acestea, el îşi păstrează optimismul, estimând rezultate bune şi în 2012, după un an în care afacerile agenţiei ar putea creşte cu 20-25%.

"Am început să ne construim bugetele pentru anul viitor. Clienţii şi, în general, toţi jucătorii din economie, aşteaptă rezolvarea situaţiilor cu care ne-am confruntat în acest an. Situaţia din Grecia şi posibilele ei consecinţe asupra altor ţări din zona euro, investiţiile străine din economie şi revirimentul economic sunt doar câteva dintre necunoscutele care vor influenţa afacerile în 2012", a declarat Javier Garcia del Valle.

El nu a dorit să facă estimări clare cu privire la evoluţa din 2012, având în vedere necunoscutele de care trebuie să ţină cont.

Grupul condus de del Valle include agenţia de turism Happy Tour, ce operează în prezent 55 de agenţii proprii şi asociate în 33 de oraşe din ţară, agenţia online Paravion.ro, Travel House - vacanţe de lux şi Prestige Tours - touroperatorul pe incoming şi outgoing al grupului.

În total, pe piaţa locală activează 2.500 de agenţii de turism, potrivit Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.Datele jucătorilor din domeniu arată că valoarea totală a pieţei agenţiilor de turism este de 700-800 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO