Mediafax.biz Exclusiv

Senior Software a avut anul trecut afaceri de 1,5 milioane dolari, în creştere cu 15%

Autor: Claudiu Ilioiu

13.01.2011, 18:43 29

Conform reprezentantului firmei, creşterea afacerilor s-adatorat măririi portofoliului de clienţi noi cu 20% faţă de2009.

"Rezultatele sunt bune, dacă luăm în calcul faptul că anultrecut piaţa de ERP a scăzut cu 4%. Lansarea SeniorVisualBI,investiţiile în creşterea intuitivităţii SeniorERP şi infuzia deknow-how prin serviciile oferite au contribuit la creştereanumărului de companii care au venit spre noi", a declarat Tomaîntr-un comunicat.

Pentru 2011, oficialii Senior Software estimează o creştere de20% a cifrei de afaceri, prin extinderea portofoliului desisteme.

"Pentru acest an avem în vedere o creştere cu 20% a cifrei deafaceri. În 2011 ne vom consolida poziţia de lider pe distribuţieşi ne vom creşte cota de piaţă prin soluţii specializate înproducţie, retail şi servicii. Ca şi strategie, avem în planextinderea parteneriatelor existente", a mai spus directorulgeneral al companiei.

Directorul de operaţiuni Senior Software, Lori Haiducescu, adeclarat că în 2011 vor fi făcute angajări în toate departamentele,în special programatori şi consultanţi, în Bucureşti şiConstanţa.

"Avem în plan minim 10 oameni în primul trimestru, patruprogramatori, trei consultanţi şi trei oameni de suport, dar vomextinde numărul lor dacă vom găsi oamenii potriviţi" a spusHaiducescu.

Compania face parte din Senior Grup, unde mai sunt incluse încădouă firme, Senior Interactive şi Senior HR, acesta având afaceride circa cinci milioane de dolari anual.

Senior Software, Microsoft Certified Partner, are capitalintegral românesc şi asigură servicii de dezvoltare de aplicaţiiinformatice şi consultanţă pentru managementul afacerilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO