Politică

Astăzi se decide dacă UDMR va rămâne la guvernare. Marko: Legea educaţiei nu este un pretext de a ieşi din coaliţie

Astăzi se decide dacă UDMR va rămâne la guvernare. Marko: Legea educaţiei nu este un pretext de a ieşi din coaliţie
06.11.2010, 13:26 30

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a declarat,sâmbătă, la Târgu Mureş, înainte de şedinţa Consiliului Permanent,că pentru el Legea educaţiei nu este un pretext de a ieşi dincoaliţie, ci un punct extrem de important în programul deguvernare, informează Mediafax.

"Legea învăţământului în continuare este cheia soluţiei sausituaţiei şi vrem să se găsească zilele următoare garanţii pentru aadopta Legea învăţământului. Sunt preşedintele UDMR şi încerc săfac declaraţii în numele acestei organizaţii, în rest colegii auposibilitatea să îşi spună propria opinie. Domnul Frunda voia să nescoată din această coaliţie de la început, eu nu vreau să ies dincoaliţie, ci vreau să găsesc soluţii inclusiv pentru Legeaînvăţământului. Pentru mine Lege învăţământului nu este un pretextde a ieşi din coaliţie, ci este un punct extrem de important înprogramul de guvernare. Dacă reuşim în continuare să adoptămaceastă lege este în ordine, dacă nu, acest lucru înseamnă că nus-a îndeplinit programul de guvernare", a spus Marko Bela.

Întrebat dacă are vreo recomandare pentru Consiliul Permanent,Marko Bela a subliniat că intenţia cu care a convocat acest foreste de a se face o analiză foarte serioasă a situaţiei. Citiţi maimulte pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO