Politică

Boc: Scenarii sunt în discuţie, dar în prezent cota unică este de 16%

Boc: Scenarii sunt în discuţie, dar în prezent cota unică este de 16%
18.07.2010, 15:41 26

Guvernul nu a discutat despre majorarea sau reducerea coteiunice, care va rămâne la nivelul actual, de 16%, deşi există înprezent în discuţie mai multe "scenarii", a declarat duminicăprimul-ministru Emil Boc.

"Nu am avut şi nu avem o discuţie în acest moment despre majorareacotei unice. Nici despre micşorare. Scenarii sunt în discuţie, dar,repet, în acest moment, cota unică este de 16%", a declaratpremierul Boc, citat de Mediafax.

Impozitul minim va fi eliminat în această toamnă, iar menţinereacotei unice de impozitare de 16% rămâne un obiectiv fundamental alGuvernului, a anunţat, vineri, premierul Emil Boc, prezent lalansarea "Cartei Albe a IMM-urilor din România 2010".

"Se elimină impozitul minim începând cu această toamnă. Am apreciatşi am spus demult că acest impozit minim şi-a produs efectul pecare l-am dorit şi în această toamnă va fi eliminat", a spus Boc.Citiţi mai mult despre cota unică pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO