Politică

Macovei:Furtul de voturi ar trebui să însemne sfârşitul carierei pentru orice politician,USL,părtaşă

Macovei:Furtul de voturi ar trebui să însemne...

Autor: Departamentul Politic

23.04.2016, 11:38 20

''Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului din 2012. Condamnarea lui Dragnea confirmă fraudarea referendumului, asa cum şi eu, şi jurnalişti de investigaţie am susţinut încă de atunci, din 2012. Pentru un politician, obţinerea de voturi prin furt, minţirea electoratului şi deturnarea votului oamenilor reprezintă cea mai gravă formă de fraudă. Cine corupe şi falsifică voinţa alegătorilor fură neruşinat şi din buzunarele românilor'', a scris Macovei sâmbătă pe Facebook.

Ea a subliniat că partidele din fostul USL sunt la fel de vinovate.

''Furtul de voturi ar trebui să însemne sfârşitul carierei politice pentru orice politician, iar partidele unite în USL, părtaşe la frauda electorală, să-şi ocupe locul pe lista neagră a istoriei. USL este părtaşă la frauda lui Dragnea, că doar n-a pus Dragnea singur morţi pe liste şi nici nu a condus singur autobuzele spre voturi multiple'', a afirmat Macovei.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, adică dublu decât în primă instanţă, în dosarul Referendumului, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind una definitivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO