Politică

Şeful PSD îl "apără" pe premierul României: "Nu este normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să facă rău"

Şeful PSD îl "apără" pe premierul României: "Nu este normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să facă rău"
15.06.2010, 12:31 35

"Singurul care trebuia să vină aici este Traian Băsescu pentrucă el este responsabil", a declarat seful PSD, Victor Ponta, facândreferire la venirea premierului Emil Boc în vederea discuţiilorprivind moţiunea de cenzură a PSD.

"Nu e normal să batem câinele pentru că stăpânul vrea să facărău", a spus Ponta. "Moţiunea aceasta nu este una ideologică cieste una care aparţine celor din stradă", a menţionat şeful PSD."Este normal să votam moţiunea de cenzură pentru a salva oamenii dela un genocid social", a mai spus el. Domnule Boc cred că sunteţicăzut în cap, i s-a adresat liderul PSD Victor Ponta premieruluiEmil Boc, de la tribuna Parlamentului, acuzândul-l că nu taie înprimul rand pensiile de lux aşa cum afirmase premierul, ci toatepensiile. "Care pensii domnule Boc? Cred că sunteţi căzut în cap"."Vreau să le reproşez profesorilor un singur lucru: Cum l-aţitrecut pe domnul Funeriu clasa?".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO