Politică

Traian Băsescu, huiduit şi la Focşani

Traian Băsescu, huiduit şi la Focşani

Autor: Mediafax

24.01.2011, 16:16 40

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, luni, în jurul orei 15.40,în Piaţa Teatrului "Maior Gheorghe Pastia" din Focşani, unde au locmanifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor, el fiind primitde mulţime cu huiduieli, ca şi la Iaşi.

Preşedintele Traian Băsescu a primit onorul de la Regimentul deGardă şi Protocol "Mihai Viteazul" în timp ce era puternic huiduitşi fluierat de mulţime, unii participanţi strigând"Mincinosul".

Traian Băsescu, huiduit la manifestaţiile organizate laIaşi de Ziua Unirii

La manifestări participă şi Elena Udrea. El a fost întâmpinat cupâine şi sare de oficialităţile locale, iar o femeie îmbrăcată încostum popular i-a pus la gât un fular tricolor.

Conform programului transmis de autorităţile judeţene, vor avealoc discursuri ale oficialităţilor, după care mai mulţi actori vorinterpreta o scenetă prin care este redată o zi de iarmaroc dinperioada domnitorului Cuza. În jurul orei 16.30 va avea loc HoraUnirii, iar manifestările se vor încheia cu defilarea militarilordin Garnizoana Focşani. Citiţi mai mult despre cum a fost primit preşedintele Traian Băsescu laceremoniile prilejuite de Ziua Unirii pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO