Prima pagina

Luxury Car Show a vandut 16 masini

Luxury Car Show a vandut 16 masini

Pagani Zonda Roadster

25.05.2007, 17:13 18

16 automobile de lux au fost achizitionate intr-un interval de 4 zile exclusiv de clienti romani, potrivit organizatorului evenimentului Al Roudhan Bader. El a declarat ca automobile precum Pagani Zonda Roadster, Koenigsegg, Ferrari sau Bentley au fost achizitionate cu predilectie vineri si sambata catre inchiderea programului de clienti care au incheiat tranzactia in cateva minute.
"Cei mai multi au venit catre finalul zilei, cand nu erau prea multe persoane si in doua trei minute au batut palma. Clienti care stiau ce vor si nu doreau publicitate", a declarat Bader.
El a adaugat ca vineri si sambata, zilele cu cele mai importante vanzari, au fost cumparate 2 automobile Bentley, 2 Aston Martin, 2 Rolls Royce, a vandut chiar si Audi-ul proprietate personala si au fost primite si patru comenzi pentru SUV-ul Spyker. Cei patru contractanti Spyker isi vor primii autoturismul dupa o perioada de asteptare de un an.
"Am mai vandut si cate un Pagani, Koenigsegg si Ferrari dar si masini americane. Un Cadillac si un Hummer", a spus Bader.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO