Prima pagina

Stefanos Theocharopoulos, noul CEO al Cosmote Romania

Stefanos Theocharopoulos, noul CEO al Cosmote Romania
22.01.2008, 13:59 231

Grupul elen OTE l-a numit in functie de CEO al Cosmote Romania pe Stefanos Theocharopoulos, care il inlocuieste pe Nikolaos Tsolas, care a detinut aceasta pozitie timp de doi ani

Stefanos Theocharopoulos s-a alaturat grupului OTE in 2002 si detine, din anul 2006, pozitia de Director Executiv Business Development al companiei OTEGlobe, membra a grupului OTE. El a mai ocupat si pozitia de Director Executiv Tehnologie in cadrul OTE Investment Services.

Theocharopoulos este membru in consiliul de administratie al Cosmote Romania.

Inainte de a se alatura grupului OTE, Theocharopoulos a detinut pozitii manageriale in companii precum O2 Germania, Dutchtone Olanda, Vodafone Grecia, Fujitsu Telecom Research Center Marea Britanie si Ericsson Hellas/Grecia.

Theocharopoulos are 39 de ani si este licentiat al Universitatii Sussex in Inginerie Electronica, detinand si o diploma de Master of Science in Comunicatii Mobile & Comunicatii prin satelit din partea Universitatii din Westminster.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO