Prima pagina

Update: Ministrul de Externe Adrian Cioroianu si-a prezentat demisia

Update: Ministrul de Externe Adrian Cioroianu si-a prezentat demisia
11.04.2008, 20:02 118

Ministrul de Externe Adrian Cioroianu a anuntat azi ca si-a prezentat demisia de onoare, ca urmare a cazului Crulic, informeaza Mediafax.

Cioroianu a sustinut ca nu a primit, de-a lungul timpului, nicio informatie referitoare la situatia reala in cazul lui Claudiu Crulic.

"De la inceputul cazului, nicio informatie nu a ajuns pe masa ministrului referitoare la situatia reala in cazul Crulic. Cred ca domnul consul Preda a tratat cazul cu neprofesionalism", a spus ministrul demisionar. Mai multe detalii pe www.mediafax.ro.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a luat act de demisia lui Adrian Cioroianu din functia de ministru al Afacerilor Externe si a acceptat retragerea acestuia.

Acceptarea demisiei lui Cioroianu de catre seful Guvernului a fost confirmata de Guvern printr-un comunicat.

"Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a luat act de demisia domnului Adrian Cioroianu din functia de ministru al Afacerilor Externe, anuntata in aceasta seara, si a acceptat aceasta demisie. Primul-ministru urmeaza sa initieze procedurile privind desemnarea unui nou ministru al Afacerilor Externe", se arata in comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO