Prima pagina

Viitorul aeroportului din Cluj - intre extindere si un nou amplasament

24.03.2008, 16:43 26

Consiliul Judetean Cluj demara, anul trecut, proiectul de dezvoltare pe termen lung a aeroportului clujean, care prevedea construirea unui nou terminal de sosiri, a unuia de plecari, a unui terminal cargo si a unei piste de aterizare de 3.500 de metri, investitia totala depasind suma de 100 de milioane de euro, informeaza Clujeanul.

La semnalul de alarma tras atunci de CLUJEANUL in legatura cu lipsa de eficienta si cu pericolul de a se ajunge ca, in urma dezvoltarii, aeroportul sa fie situat, practic, in oras, oficialii judeteni au sustinut ca actualul amplasament este perfect.

Ei bine, dupa aproape un an, presedintele Consiliului Judetean, Marius Nicoara s-a razgandit: "Se dezvolta foarte mult traficul, iar existenta peste 10 ani a unui aeroport in centrul orasului poate nu va fi cea mai fericita solutie".

Astfel, daca va mai castiga un mandat in fruntea Consiliului Judetean, Nicoara va demara un proiect de constructie a unui alt aeroport, intr-o alta zona. Mai multe detalii pe www.clujeanul.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO