Profesii

Brânduşa Fecioru, TotalSoft: În zece ani, angajaţii îşi vor “desena” propriile locuri de muncă

Brânduşa Fecioru, directorul de resurse umane al firmei de software TotalSoft

Brânduşa Fecioru, directorul de resurse umane al firmei de software TotalSoft

Autor: Corina Boingeanu

04.09.2013, 18:01 323

Securitatea locului de muncă este un factor la care se uită candidaţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă în prezent, însă studiile arată că vor exista schimbări structurale în piaţa muncii din acest punct de vedere, este de părere Brânduşa Fecioru, directorul de resurse umane al firmei de software TotalSoft.

„Problema este mult mai profundă, şi ţine de schimbările structurale din societate. Probabil în 10 ani conceptul de muncă va fi perceput altfel, iar copii mei vor avea altă raportare la activitatea profesională. Va mai exista muncă salarială? Ce impact va avea tehnologia cloud, în condiţiile în care vei putea lucra de oriunde? Angajatul îşi va desena propriul lui loc de muncă. Să fii plătit pentru ceea ce produci, nu numai că semnezi condica”, a afirmat Brânduşa Fecioru, prezentă astăzi la cea de-a cincea ediţie a dezbaterii HR Insider, întâlnire organizată lunar de ZF Corporate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO