Profesii

Bursă lunară de 1.000 de euro pentru olimpicii care aleg Universitatea Politehnica din Bucureşti

Bursă lunară de 1.000 de euro pentru olimpicii care...

Autor: Daniela Timofti

11.07.2018, 13:54 298

Olimpicii care vor alege să urmeze cursurile de licenţă ale Universităţii Politehnica din Bucureşti vor primi, lunar, o bursă în valoare de 1.000 de euro, anunţă instituţia de învăţământ. 

"Pentru olimpicii care vor alege să urmeze cursurile de licenţă ale Universităţii Politehnica din Bucureşti , conducerea prestigioasei institutii de învăţământ superior a decis acordarea unei burse lunare, în valoare de 1.000 de euro", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei de învăţământ, remis miercuri MEDIAFAX.

Olimpicii vor beneficia de această bursă specială pe toată perioada anilor de studii universitare din cadrul Universităţii.

Pe de altă parte, Universitatea Politehnica din Bucureşti anunţă că lansează anul acesta prima agenţie universitară de plasare a forţei de muncă.

"Denumită generic PoliJobs, agenţia Universităţii Politehnica din Bucureşti oferă servicii gratuite tuturor studenţilor şi absolvenţilor UPB, în funcţie de specializările acestora şi de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor de profil. Toate acestea în contextul în care cererea de ingineri pe piaţa muncii din România a fost anul acesta de 10.000 de locuri de muncă, iar numărul absolvenţilor UPB a fost de 3.000", potrivit sursei citate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO