Profesii

Chapman Taylor cauta arhitecti

14.06.2007, 18:18 31

Compania britanica de arhitectura Chapman Taylor, unul dintre liderii pietei europene de arhitectura pe segmentul de retail, si-a deschis birou la Bucuresti si intentioneaza ca pana la sfarsitul acestui an sa angajeze intre opt si 12 tineri arhitecti.
"Va trebui sa facem head-hunting. Suntem interesati in special de tineri absolventi de facultate, bine pregatiti, mai ales in grafica asistata, pe care sa ii 'crestem' noi. E o cultura care le poate oferi multa experienta foarte repede", a declarat pentru ZF Anthony Willats, directorul sediului din Romania.
Chapman Taylor are la nivel global o forta de munca totala de circa 460 de arhitecti, din care jumatate fac parte din sediul central de la Londra.
Cifra de afaceri a Chapman Taylor in 2006 a fost de aproximativ 50 mil. euro la nivel de grup, din care 23 mil. euro au fost obtinute din proiectele din afara Marii Britanii. Asteptarile de la sediul din Romania sunt destul de mari.
"La nivelul anului 2008 ne dorim ca sediul de la Bucuresti sa inregistreze o cifra de afaceri de circa 4-5 milioane de euro", a declarat Michael Cottam, director financiar la nivel de grup al Chapman Taylor. Spre comparatie, cifra de afaceri obtinuta de biroul companiei din Praga in 2006 a fost de 3,5 mil. euro.
Intrarea pe piata locala a avut loc in 2001, cand britanicii au conceput masterplanul pentru partea de retail a proiectului Baneasa, dezvoltat de Baneasa Investements.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO