Profesii

Deloitte îl cooptează pe Dinu Bumbăcea ca partener coordonator al practicii de Consultanţă

Dinu Bumbăcea

Dinu Bumbăcea

Autor: Cristina Bellu

27.11.2017, 11:07 243

Compania de audit şi consultanţă Deloitte îl aduce pe Dinu Bumbăcea ca partener coordonator al practicii de Consultanţă începând cu luna decembrie.

Acesta o va înlocui pe Oana Petrescu, care a coordonat practica de Consultanţă a firmei în ultimii cinci ani şi care a ales să se dedice unei cariere antreprenoriale de consultanţă şi turnaround management.

Cu o experienţă de peste 24 de ani, din care 17 la nivel de partener, Dinu Bumbăcea a coordonat numeroase proiecte de consultanţă în România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Rusia, Uzbekistan şi Kazahstan, fiind specializat în servicii financiare, industria petrolieră, industria telecomunicaţiilor, sectorul public, industria farmaceutică şi fonduri de investiţii.

“Îi sunt recunoscător Oanei Petrescu pentru contribuţia sa la construirea echipei şi pentru transformarea pe care a imprimat-o practicii în vremuri dificile. (...) În acelaşi timp sunt deosebit de încântat să urez bun venit unui lider cu experienţa, calităţile şi reputaţia lui Dinu. Sunt încredinţat că el va avea o contribuţie majoră în împlinirea aspiraţiilor noastre de a avea un impact semnificativ şi de durată în afacerile clienţilor noştri, în carierele colegilor şi în societate. Dinu promovează un leadership bazat pe valori autentice care va întări cultura noastră.”, a precizat Alexandru Reff, country managing partner Deloitte România

Cu o echipă de aproape 700 de angajaţi, Deloitte România este coordonată în prezent de 18 parteneri şi 32 directori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO