Profesii

Quadrant Amroq Beverages angajeaza peste 100 de persoane

10.03.2003, 00:00 95

Quadrant Amroq Beverages, imbuteliatorul si distribuitorul autorizat al bauturilor racoritoare Pepsi, Prigat, Kick si apa minerala Perla, initeaza pe parcursul lunilor martie si aprilie un program de angajare a 100 de persoane. Posturile disponibile sunt pentru departamentele de productie si vanzari.
"Se poate afirma ca acesta este cel mai mare program de recrutare realizat vreodata de catre Quadrant Amroq Beverages. Amploarea proiectului se datoreaza in egala masura varietatii celor 100 de noi pozitii cat si repartitiei geografice a posturilor respective in reteaua nationala QAB", a declarat Anca Podoleanu, directorul de resurse umane al companiei.
Oportunitatile de angajare vizeaza orice persoana care isi doreste sa se alature unei companii dinamice, sa se dezvolte profesional, nivelul de pregatire cerut variind in functie de pozitia ocupata: de la liceul profesional cu un an experienta pana la studii universitare.
Noii angajati nu vor beneficia numai de un pachet compensator competitiv, ci si de un program de training de orientare adaptat la specificul functiilor pe care le vor ocupa.
Ca urmare a extinderii liniilor si cresterii capacitatii de productie, QAB va angaja pentru fabrica sa din Bucuresti aproximativ 68 de persoane pe pozitii variate precum operatori linii de imbuteliere, mecanici, electricieni, muncitori necalificati sau gestionari.
In ceea ce priveste vanzarile, oportunitatile de angajare sunt pentru toate cele 15 filiale din tara pentru aproximativ 52 de posturi cum ar fi agenti de vanzari, decoratori, soferi distributie, operatori calculator, gestionari, motostivuitoristi.
"Acesti noi angajati reprezinta practic o noua generatie QAB, care va creste si va fi instruita in spiritul succesului companiei noastre", declara Anca Podoleanu, Director de Resurse Umane la QAB.




 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO